Novice

Pridružite se nam pri tednu neformalnega izobraževanja

Sreda, 28.09.2011, 12:12

Na Mladinskem svetu Slovenije smo se odločili mesec oktober posvetiti neformalnemu izobraževanju mladih. Kot krovna mladinska organizacija priznavamo neformalnemu izobraževanju, ki se izvaja v sklopu mladinskih organizacij velik pomen. Smo mnenja, da neformalno izobraževanje vsakemu, ki se zanj odloči, prinese neizmerljive prednosti – kompetence za delo in za življenje.

 

ZA IZVEDBO TEDNA NEFORMALNEGA IZOBRAŽEVANJA POTREBUJEMO VAS!

V tednu neformalnega izobraževanja želimo mladim po celi Sloveniji predstaviti omenjene prednosti, ki jih vključevanje v mladinske organizacije in neformalno izobraževanje prinašata. Torej, pridružite se nam v tednu od 20. do 26. oktobra 2011 in v tem času organizirajte krajše brezplačno izobraževanje ali delavnico. Ste ravno v tem času načrtovali delavnico? Še bolje! Sporočite nam podatke in vaše izobraževanje bomo uvrstili v koledar in ga oglaševali.

 

VSE JE ŽE PRIPRAVLJENO ...

Za to, da se nam pridružite. Pripravili smo grafične materiale (vabila, plakate, spletne pasice), vsa izobraževanja bomo podrobneje predstavili na spletni strani www.avtonomen.si in vam pomagali pri iskanju udeležencev za dogodke preko številnih mrež.

Kot vidite, je teden neformalnega izobraževanja tudi vaša priložnost, da se mladim v svoji okolici predstavite. V kolikor ste za sodelovanje zainteresirani, vas prosimo, da se nam javite na pr@mss.si ali 041 362 482 (Sara).

 

Tehnične informacije TT NFI (DOC; 454,5 KB).


Nazaj na novice

Pišite nam

* Obvezen vnos.

** Za namene ozaveščenja o problematiki